Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας υποστηρίζει πως η πριγκίπισσα Άννα δεν έχει απλά μικρούς τραυματισμούς, όπως ανακοίνωσε το παλάτι μετά το ατύχημά της.

Η πριγκίπισσα Άννα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από ένα άλογο και υπέστη διάσειση στο κτήμα της στο Gatcombe Park στο Gloucestershire το απόγευμα της Δευτέρας.

Το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ ανέφερε πως υπέστη μικρούς τραυματισμούς και αναμένεται πλήρης ανάρρωση για την πριγκίπισσα Άννα.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Michael Cole προειδοποίησε πως το να υποστεί έναν τέτοιο τραυματισμό στην ηλικία της θα μπορούσε να είναι σοβαρό.

«Το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Άννα κρατήθηκε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νύχτας δείχνει ότι δεν είναι ένα μικρό ζήτημα.

Δεν ρισκάρουν να δώσουν εξιτήριο

Με διάσειση, μπορεί να είναι ένα απλό χτύπημα στο κεφάλι και να βλέπεις αστέρια για λίγα λεπτά. Αλλά μπορεί να είναι κάτι πιο σοβαρό.

Δεν πρόκειται να ρισκάρουν και την κρατάνε μέσα. Δεν έχω ακούσει ότι έχει βγει από το νοσοκομείο στο Μπρίστολ και ίσως θα είναι παρατεταμένη παραμονή.

Είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει αυτό. Αλλά δεν είναι κάτι ασήμαντο. Δεν πηγαίνουν κανέναν στο νοσοκομείο για το τίποτα. Το γεγονός ότι είναι εκεί φανερώνει ότι υπήρχε ανησυχία.

Είναι πιθανότατα στο καλύτερο μέρος αυτή τη στιγμή για μια σωστή αξιολόγηση, επειδή δεν είναι μικρό να πάθεις διάσειση σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά στην ηλικία των 73, μπορεί να είναι σοβαρό» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στη Metro.

Η πριγκίπισσα Άννα παραμένει στο νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ όπου τη συνόδευσε ο σύζυγός της Sir Tim Laurence.