Ο θρύλος της πυγμαχίας ανακοίνωσε ότι ο γιος του DeAndre έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο De Andre, ο οποίος θα έκλεινε τα 33 του χρόνια τον Ιούλιο, ήταν ένας από τους τρεις γιους του Roy Jones Jr που μοιραζόταν με τη σύζυγό του Natlyn.

Είχε έναν δίδυμο αδερφό, τον DeShaun, και έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Roy III.

Στην εφηβεία του, ο DeAndre σχημάτισε ένα ραπ τρίο με το όνομα «3D» και μέλη του τον DeShaun και τον ξάδερφό τους Dyllon Burnside.

Ο Jones Jr είπε ότι πέρασε την τελευταία βραδιά του DeAndre μαζί του και με άλλα μέλη της οικογένειας την Παρασκευή πριν βάλει τέλος στη ζωή του το Σαββατοκύριακο.

«Δυστυχώς ο γιος μου DeAndre αφαίρεσε τη ζωή του το Σάββατο. Είμαι τόσο ευγνώμων που ο Θεός μου επέτρεψε να επιστρέψω στο σπίτι την Παρασκευή το βράδυ για να περάσω την τελευταία νύχτα της ζωής του μαζί του και με την οικογένεια.

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά για τίποτα δεν αξίζει να αφαιρέσεις τη ζωή σου. Ο Θεός τη δίνει και αυτός είναι που θα την αφαιρέσει.

Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας όσο η οικογένειά μου και εγώ επεξεργαζόμαστε αυτή την απώλεια. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη» σημειώνει σε δήλωσή του ο Roy Jones Jr.

Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο του DeAndre.

Η καριέρα του Roy Jones Jr

O 55χρονος Roy Jones Jr θεωρείται ένας από τους πιο σπουδαίους πυγμάχους όλων των εποχών.

Έχει κατακτήσει παγκόσμιους τίτλους σε τέσσερις κατηγορίες βάρους στη διάρκεια της 35χρονης επαγγελματικής του καριέρας.

Ο τελευταίος του αγώνας ήταν τον Απρίλιο του 2023 όταν και έχασε από τον πρώην πρωταθλητή ελαφρών βαρών του UFC, Anthony Pettis.

Ο Roy Jones Jr έχει επίσης εκπαιδεύσει τον Chris Eubank Jr και τον Αμερικανό Jared Andreson.