Νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας με τον Απόστολο Λύτρα. Πρόκειται για την στιγμή που ο γνωστός ποινικολόγος φτάνει στην ιδιωτική κλινική με τη σύζυγό του προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA φαίνεται το ζευγάρι να περπατάει και να κρατιούνται χέρι – χέρι και η ώρα είναι 1:25 ξημερώματα Κυριακής.

Επίσης φαίνεται ο Απόστολος Λύτρας να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με την κατάθεση της 37χρονης, μετά τον ξυλοδαρμό της πήγαν στο σπίτι τους όπου ο γνωστός ποινικολόγος έκανε μπάνιο και άλλαξε ρούχα και μετά από δική της παρότρυνση την μετέφερε στην ιδιωτική κλινική.

 «Γιατί είναι ελεύθερος;»

Δύο 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, η Σοφία Πολυζωγοπούλου παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν να την στηρίξουν.

Η γιαγιά της αναρωτιέται στο Live News πώς και γιατί ο ποινικολόγος δεν προφυλακίστηκε.

«Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις; Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ;  Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ. Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει; Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει…Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε».

Όπως αποκαλύπτεται η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να μην καταγγείλει τον σύζυγό της. Περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία, για να μην του αφήσει το παραμικρό περιθώριο διαφυγής.