Το νέο Renault Kangoo Van αναβαθμίζεται και πλέον προσφέρεται σε νέες εκδόσεις. Όπως την έκδοση «OPEN SESAME», που προσφέρει στη δεξιά πλευρά του, το φαρδύτερο άνοιγμα στην αγορά, που φτάνει σε πλάτος το 1,446mm.

Το γαλλικό επαγγελματικό προσφέρει όγκο φόρτωσης, που μπορεί να φτάσει τα 3,9μ3, τιμή  που στην έκδοση L2 (μακρύ μεταξόνιο), ανεβαίνει μέχρι τα 4,9μ3.

Διαθέσιμο με δύο ή τρία μπροστινά καθίσματα. Ανάλογα την έκδοση, το νέο Kangoo Van προσφέρεται με 2πλό κάθισμα συνοδηγού με αποθηκευτικό χώρο, συνδυαζόμενο με κλειστό πλήρες, πλαστικό διαχωριστικό με 2 τζάμια ή με αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα που συνδυάζεται με μονό πτυσσόμενο κάθισμα συνοδηγού.

Με μακρύ μεταξόνιο, εξασφαλίζει αυξημένο μήκος χώρου φόρτωσης 2,23m για όσους χρειάζονται το κάτι παραπάνω στις μεταφορές με κλειστό διαχωριστικό (έως 3,52m με το αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα).

Εξοπλισμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με  απόδοση 95 & 115 ίππων (260 Nm και 270 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων EDC, το νέο Kangoo Van προσφέρει χαμηλή κατανάλωση, από 5,2 λ. /100χλμ. (136 γρ. CO2/χλμ.), νούμερα που του εξασφαλίζουν χαμηλά έξοδα χρήσης.

Το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της Renault καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).