Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο πρώην βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης.

Ο Γιάννης Σαρίδης είχε εκλεχθεί βουλευτής στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 με την Ένωση Κεντρώων. Τον Μάιο του 2019 ανεξαρτητοποιήθηκε και στη συνέχεια εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συμμετείχε στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου 2019 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, χθες Παρασκευή 14 Ιουνίου το πρωί ο πρώην βουλευτής ταξίδευε από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη με τρένο, όπου και αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Λιβαδιάς όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ωστόσο στη συνέχεια υπέστη ανακοπή καρδιάς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Σαρίδης

Ο Γιάννης Σαρίδης είχε γεννηθεί το 1966 στο Αιγάλεω και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Είχε σπουδάσει στο τμήμα Αγρονόμων – Τοπογράφων του ΕΜΠ, ενώ μιλούσε Αγγλικά. Εργάστηκε ως εργοδηγός εργοταξιάρχης μηχανικός σε τεχνικές εταιρείες.

Εντάχθηκε στην Ένωση Κεντρώων από το 2008, ενώ είχε πολιτευτεί και προηγούμενες φορές σε εθνικές εκλογές.

Τον Γιάννη Σαρίδη αποχαιρέτισε με ανάρτηση στο Facebook ο πρώην νομάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, υπογραμμίζοντας πως ο Γιάννης Σαρίδης ήταν «ένας ευγενής φίλος και συνάδελφος μας άφησε… Περνάμε μία δύσκολη περίοδο που κανείς δεν γνωρίζει το αύριο…. Φίλε Γιάννη δεν θα σε ξεχάσουμε….. Καλό παράδεισο αδερφέ μου…».