Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχει σημειώσει πρόοδο στη μάχη της με τον καρκίνο, αλλά έχουν εμφανιστεί θλιβερές νέες λεπτομέρειες για τα πρώτα στάδια της ασθένειάς της.

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να «έδωσε μάχη» με τη θεραπεία της για τον καρκίνο στα αρχικά στάδια, αλλά πλέον έχει σημειώσει πρόοδο.

Ήταν τον Ιανουάριο που το παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε ότι η Κέιτ Μίντλετον θα υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθώς θα ανάρρωνε.

Δύο μήνες αργότερα και εν μέσω εικασιών για την ευημερία της, η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό βίντεο πως εντοπίστηκε καρκίνος κατά τη διάρκεια της επέμβασης και πως υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία σε δύο απίστευτα δύσκολους μήνες.

Έκτοτε δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για την κατάστασή της αν και πρόσφατα αναφέρθηκε ότι βελτιώνεται η υγεία της.

Η βασιλική ανταποκρίτρια του Vanity Fair, Katie Nicholl, έριξε φως για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον λέγοντας στο Royal Exclusive Show της The Sun πως αντιμετώπισε δυσκολίες στα πρώτα στάδια της ασθένειάς της.

Οι αρχικές δυσκολίες για την Κέιτ Μίντλετον

«Μου είπαν πηγές πολύ κοντά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας ότι είχε δυσκολευτεί με τη θεραπεία αρχικά» είπε στον βασιλικό συντάκτη της The Sun, Matt Wilkinson.

«Είναι προληπτική χημειοθεραπεία, δεν είναι ευχάριστο πράγμα. Κανείς δεν θέλει να το περάσει αυτό μετά από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση. Μια αρκετά μεγάλη περίοδο ανάρρωσης και μετά να πρέπει να περάσει από τη θεραπεία.

Πιστεύω ότι ήταν ένας αγώνας στην αρχή και ένιωσα πολύ ανακουφισμένη όταν άκουσα από περισσότερες από μία πηγές ότι πρόσφατα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης».

Η Katie Nicholl διέψευσε επίσης τις πρόσφατες αναφορές πως η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να μην επιστρέψει στην εργασία με την ίδια ιδιότητα ξανά, επιμένοντας πως δεν είναι έτσι.

«Όλα όσα ακούω είναι ότι θα επιστρέψει στη δουλειά. Θα επιστρέψει 100% ως πριγκίπισσα της Ουαλίας για να κάνει τη σπουδαία δουλειά που έκανε πριν. Θα είναι έτοιμη όταν πάρει την έγκριση από την ιατρική της ομάδας».