Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση της 13χρονης Αναστασίας Κ. από τα Γλυκά Νερά Αττικής.

Η Αναστασία Κ. έχει ύψος 1,70μ. και είναι 90 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ και μαύρη φόρμα και Nike μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η 13χρονη εξαφανίστηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου το βράδυ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνεται ότι η ανήλικη βρίσκεται σε μία επισφαλής συνθήκη και καλεί σε συνεργασία όλων για τον άμεσο εντοπισμό της 13χρονης Αναστασίας.

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού».