Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αλλαγή ξένου στην Stoiximan Basket League εν όψει των playoffs, καθώς εκτός λίστας έμεινε ο Μόουζες Ράιτ, προκειμένου να μπει σε αυτή ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Πλέον στο ρόστερ για τις εν Ελλάδι μονομαχίες θα υπάρχουν στην γραμμή των ψηλών οι δύο «δεινόσαυροι» του Ολυμπιακού, ο Μουστάφα Φαλ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ στα γκαρντ οι ερυθρόλευκοι θα έχουν υπεροπλία με όλους τους «κοντούς» να είναι διαθέσιμοι.
Το Depth Chart του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League είναι το εξής:
PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
SG: Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης
SF: Κώστας Παπανικολάου, Σακίλ ΜακΚίσικ
PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ
C: Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιώργος Τανούλης
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε τελικά ν’ αφήσει εκτός τον Αμερικανό σέντερ, βλέποντας ότι ο Μιλουτίνοφ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με τον Σέρβο να είναι καθοριστικός στη νίκη των «ερυθρόλευκων», στο πέμπτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
- Ο Μέσι αναλαμβάνει την Κορνεγιά: Νέος ιδιοκτήτης της Καταλανικής Ομάδας στη Γ’ Ισπανίας
- Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός 38χρονης από τον σύντροφό της και η αντίδρασή της – «Είναι καλός άνθρωπος» είπε το θύμα
- Ανακαλύφθηκε το θαλάσσιο «νεκροταφείο» που «κατάπιε» πάνω από 130 πλοία και αιώνες ναυτικής ιστορίας






