Ανακοίνωση για τη βουτιά θανάτου που πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι Κυριακή 6 Μαΐου η 48χρονη διαφημίστρια στον Μώλο του Αγίου Νικολάου του παλαιού λιμένα της Πάτρας εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η 48χρονη ημεδαπή οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από ιδιώτη δύτη και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο γενικό νοσοκομείο Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα της Πάτρας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ήταν γνωστή στην Πάτρα εργαζόταν ως διαφημίστρια στον χώρο των μίντια με συνεργασίες σε περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ τελευταία συνεργαζόταν με όμιλο μέσων ενημέρωσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας από την ΕΛ. ΑΣ. για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος, με έναν (01) επιβαίνοντα στο Μώλο του Αγίου Νικολάου του παλαιού λιμένα της Πάτρας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., πλήρωμα του ΕΚΑΒ καθώς και ιδιώτης δύτης. Η 48χρονη ημεδαπή οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον ιδιώτη δύτη και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο γενικό νοσοκομείο Πάτρας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα της Πάτρας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας».