Διατηρεί αμετάβλητο το σερί πρωτιάς η σειρά του MEGA, «Famagusta», που βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για ένα ακόμη βράδυ Κυριακής. Η ιστορία αναζήτησης της αλήθειας, με φόντο τα γεγονότα του ’74, έχει αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές που ανυπομονούν να δουν τη συνέχεια στα νέα επεισόδια του β’ κύκλου.

Πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά

Η «Famagusta» κατέγραψε ποσοστό 26,7% στο σύνολο του κοινού, ενώ κράτησε την πρωτιά και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 20,1%. Οι σειρές του MEGA  «Famagusta» και «Γη της Ελιάς» ήταν τα μοναδικά πρόγραμμα στην χθεσινή ζώνη Prime Time, που ξεπέρασαν το 25% στο γενικό σύνολο. Σε επιμέρους κοινό σημείωσε ποσοστό 43,2%. Είναι ενδεικτικό πως το δεύτερο επεισόδιο του β’ κύκλου της «Famagusta» προηγήθηκε του ανταγωνισμού με τουλάχιστον 6 μονάδες στο σύνολο του κοινού.

Σε 8 νέα επεισόδια, η μεγάλη παραγωγή πλησιάζει όλο και περισσότερο στη μεγάλη αποκάλυψη για το χαμένο μωρό, η οποία και αναμένεται να αλλάξει τις ζωές των πρωταγωνιστών της σειράς για πάντα. Ο β’ κύκλος, θα συνεχίσει να προβάλει μια συνταρακτική μαρτυρία από τον πόλεμο του ’74, κάθε Κυριακή στις 22:40, στο MEGA.

#famagusta