Προσπάθειες για τον εντοπισμό του επιβάτη που έπεσε στη θάλασσα ανοιχτά της Ύδρας καταβάλλουν μέλη του Λιμενικού Σώματος, ενώ νέες πληροφορίες έρχονται στο φως, σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται για έναν 67χρονο από τα Χανιά, ο οποίος είχε αφήσει σημείωμα στην καμπίνα του πλοίου με το οποίο ταξίδευε και έγραφε ότι θα αυτοκτονήσει.

Το συμβάν σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ύδρας και οι έρευνες ξεκίνησαν όταν ένας άλλος επιβάτης του πλοίου ενημέρωσε πως είδε τον άνδρα να πηδάει στη θάλασσα, χωρίς να προλάβει να τον εμποδίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιβάτης δήλωσε τον είδε να πέφτει στη θάλασσα από το πλοίο «Κίσσαμος», περίπου στις 4 τα ξημερώματα και ενώ το πλοίο, που είχε ξεκινήσει από τη Σούδα, βρισκόταν 18 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ύδρας.

Ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας συμμετέχει στις έρευνες

Η δήλωση εξαφάνισης από την κόρη του

Η κόρη του 67χρονου δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα της, με το αυτοκίνητό του να εντοπίζεται στην Σούδα, από όπου ξεκίνησε το πλοίο με προορισμό τον Πειραιά σύμφωνα με το Creta24.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα του Λιμενικού, αλλά και πέντε παραπλέοντα πλοία.

Μέχρι στιγμής ο άνδρας δεν έχει εντοπιστεί, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.