Είναι από τις πιο hot τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής. Το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο. Η σκηνική της παρουσία, εκρηκτική. Τα τραγούδια της γίνονται hits. Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 22:10, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τη λαμπερή ερμηνεύτρια και το Σαββατόβραδο παίρνει φωτιά. Η Κατερίνα Λιόλιου ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες που τραγουδούν ξανά και ξανά οι fans της: «Story», «Η γυναίκα της ζωής σου», «Το Κατερινάκι σου», «Νοικιάστηκε», «Μην ρωτάς τους άλλους», «Η δική μου η τρέλα», κ.ά.

Γιώργος Δασκουλίδης, Πέτρος Ίμβριος και Σπύρος Σπυράκος

Γιώργος Δασκουλίδης, Πέτρος Ίμβριος και Σπύρος Σπυράκος

Ο Χρίστος Αντωνιάδης

Ο Χρίστος Αντωνιάδης

Δίπλα της θα βρεθούν ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου που έχουν διαγράψει άκρως επιτυχημένη πορεία στα 90’s. Ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Χρήστος Πάζης, ο Σπύρος Σπυράκος ερμηνεύoυν τραγούδια τους που έχουν μείνει αξέχαστα: «Δεν είσαι εσύ», «Φταις», «Αλίμονο σε μένα», «Ο καθρέφτης», «Ο έρωτας με έρωτα περνάει», κ.ά.

Η Κατερίνα Λιόλιου με τον Γιώργο Δασκουλίδη, τον Πέτρο Ίμβριο και τον Σπύρο Σπυράκο

Η Κατερίνα Λιόλιου με τον Γιώργο Δασκουλίδη, τον Πέτρο Ίμβριο και τον Σπύρο Σπυράκο

Η Κατερίνα Λιόλιου με τον Χρίστο Αντωνιάδη

Η Κατερίνα Λιόλιου με τον Χρίστο Αντωνιάδη

Το δικό της χρώμα στο μουσικό αφιέρωμα βάζει και η νεότερη γενιά. Η Κλαυδία και η Αντιγόνη Ζωγραφάκη, δύο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες, παρασύρουν το κοινό με τις ξεχωριστές φωνές τους.

Στη βραδιά συμμετέχουν καλεσμένοι που ξέρουν να διασκεδάζουν: Σοφία Αλατζά, Ματίνα Βεντούρα, Δήμητρα Ζάφειρα, Λίνα Ιορδανίδου, Μάνος Πίντζης, Βιβή Τσιάμη, Γιώργος Χειμωνέτος.

Η Ρούλα Κορομηλά με την Κατερίνα Λιόλιου

Η Ρούλα Κορομηλά με την Κατερίνα Λιόλιου

Στα highlights της εκπομπής ξεχωρίζει το ντουέτο της Κατερίνας Λιόλιου με τον Χρίστο Αντωνιάδη στο «Γέλα μου» και η ερμηνεία του τραγουδιού «Παράνομη αγάπη» μαζί με τον Χρήστο Πάζη.

Το «Σπίτι με το MEGA» επιφυλάσσει μία έκπληξη στην τιμώμενη καλλιτέχνιδα: η αδελφή της, η Στέλλα, εμφανίζεται στο πλατό και αποκαλύπτει τρυφερές ιστορίες.

Αυτό το Σάββατο, το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει δυναμικά με ρυθμό, μουσική και ατελείωτο χορό.

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου