Ένα ζευγάρι ανακάλυψε ένα μυστικό δωμάτιο μέσα στο σπίτι στο οποίο ζούσε για χρόνια πριν, προκαλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δημιουργία διαφόρων θεωριών για το πώς χρησιμοποιούσαν οι προηγούμενοι ένοικοι τον συγκεκριμένο χώρο.

Η χρήστης του TikTok Aurora Blazingstar κατέγραψε τη στιγμή που ο σύζυγός της έσπρωξε ένα τμήμα ενός τοίχου από τη μέση για να αποκαλύψει μια ανοιχτή μεταλλική πόρτα και ένα μικρό δωμάτιο μέσα στους τοίχους τους, σύμφωνα με πληροφορίες από την New York Post.

«Τι στο διάολο, δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό στο σπίτι μας και ζούμε εδώ τέσσερα χρόνια», ανέφερε η Blazingstar σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Πώς το ανακάλυψαν

Το μυστικό δωμάτιο ανακαλύφθηκε όταν το ζευγάρι αφαιρούσε χαλί στο υπόγειό του, για να ανακαλύψει τη «συρόμενη πόρτα από γυψοσανίδα».

Το ζευγάρι ανέφερε διάφορες χρήσεις που έκανε ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού στο δωμάτιο, όπως καταφύγιο βόμβας, δωμάτιο πανικού και χρηματοκιβώτιο όπλων.

Δείτε το βίντεο:

@kids_up_in_here Unedited first views of the hidden room. #creepy #hiddenroom #hiddenroominmyhouse #hiddenrooms #creepytok #fyp ♬ original sound – Aurora Blazingstar

Δεν βρέθηκε τίποτα το ύποπτο

Η τοπική αστυνομία κλήθηκε τελικά στο σπίτι για να ερευνήσει το μυστηριώδες δωμάτιο, αλλά δεν βρήκε κανένα στοιχείο εγκλήματος, δήλωσε η Blazingstar σε ένα επόμενο βίντεο.

Καθώς έβγαιναν από τον κλειστό χώρο, το ζευγάρι σκέφτηκε ιδέες για την αξιοποίηση του πρόσφατα ανακαλυφθέντος επιπλέον χώρου.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα δωμάτιο για φιλοξενούμενους, αν η μητέρα σου θέλει να μείνει», είπε ο σύζυγος της Blazingstar.

Καθώς έβγαιναν από τον κλειστό χώρο, το ζευγάρι σκέφτηκε ιδέες για την αξιοποίηση του πρόσφατα ανακαλυφθέντος επιπλέον χώρου, μεταξύ άλλων και ως υπνοδωμάτιο για τους επισκέπτες.

«Κυρία μου, αυτό το δωμάτιο φωνάζει «δωμάτιο δολοφονίας». Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα μόνο από έξω, υπάρχει μια αποστράγγιση στο πάτωμα και «σκουριά» στο πάτωμα. Νομίζω ότι πρέπει να φωνάξετε την αστυνομία να έρθει να το δει», σχολίασε κάποιος στο tiktok.

«Τα δωμάτια πανικού δεν έχουν κλειδαριά από έξω» έγραψε ένας άλλος.

«Πραγματικά μοιάζει με δωμάτιο που ένας κατά συρροή δολοφόνος πήγαινε τα θύματά του για να τα τεμαχίσει. Κοιτάξτε την τυχαία αποχέτευση στο πάτωμα» ήταν ένα ακόμη από τα σχόλια.