Η Kia σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία στα βραβεία iF Design Awards 2024, στα οποία αναγνωρίστηκαν πέντε ξεχωριστά στοιχεία των πρόσφατων προγραμμάτων της εταιρείας από την επιτροπή ειδικών κριτών του διάσημου forum σχεδιασμού.

Το νέο πολυβραβευμένο Kia EV9,  πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμη ένα χρυσό βραβείο. Αξιοποιώντας τη δημιουργική ένταση που δημιουργείται από τις αποκλίνουσες αξίες της φύσης και του νεωτερισμού για να επιφέρει ένα αρμονικό σύνολο, το Opposites United παρέχει στους σχεδιαστές της Kia ένα πλαίσιο μέσω του οποίου συνδυάζουν ένα μοναδικό συνδυασμό κομψών, γλυπτικών σχημάτων και σίγουρης, διεκδικητικής γεωμετρίας, προσφέροντας ένα εντυπωσιακά σύγχρονο αλλά χαριτωμένα γαλήνιο τελικό προϊόν.

«Το EV9 αντιπροσωπεύει την προσπάθειά μας να ανοίξουμε νέους δρόμους στο σχεδιασμό, τη συνδεσιμότητα, τη χρηστικότητα καθώς και την ευθύνη μας απέναντι στο περιβάλλον», πρόσθεσε ο Karim Habib, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Kia Global Design. «Η απονομή αυτού του βραβείου αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης και της δέσμευσης αμέτρητων μελών της ομάδας σχεδιαστών και μηχανικών μας και υπογραμμίζει την προσπάθειά μας να επηρεάσουμε τη βιομηχανία και την αγορά με συναρπαστικό, ουσιαστικό σχεδιασμό.»