Η διοίκηση της Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία της, ως αναμενόταν άλλωστε τις τελευταίες ημέρες, με τον Μάικλ Εντουαρντς, ο οποίος επιστρέφει στο «Ανφιλντ», μετά από δύο χρόνια, για να πάρει τη θέση του Γιοργκ Σμάντκε στο στρατηγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ιδιοκτήτριας εταιρίας της αγγλικής ομάδας, «Fenway Sports Group», Τζον Χέντρι, και ο πρόεδρος της «FSG», Μάικ Γκόρντον, συναντήθηκαν με τον Εντουαρντς την περασμένη εβδομάδα στη Βοστόνη και συμφώνησαν να επιστρέψει με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με ενισχυμένες αρμοδιότητες.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Την ανακοίνωση της επιστροφής του Εντουαρντς έκανε ο ίδιος ο Γκόρντον, δηλώνοντας σχετικά: «Ο Μάικλ είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παράγοντες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η επιστροφή του στο Ανφιλντ είναι ένα μεγάλο γεγονός για την ομάδα.»

O 44χρονος Αγγλος ήταν στο πόστο αυτό στη Λίβερπουλ για έξι χρόνια (2016-22), ενώ δούλευε στην αγγλική ομάδα από το 2011, και είχε αποχωρήσει μετά από διαφωνία με τον Κλοπ για τη στρατηγική της ομάδας. Επίσης ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Ρίτσαρντ Χιούζ στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ο 44χρονος Αγγλος αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από το ίδιο πόστο στην Μπόρνμουθ.