Ο πατέρας του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μενίδι που ενεπλάκη ο γιος του, ο οποίος φέρεται να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 19χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς φέρει σοβαρότατα τραύματα.

«Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί και η γυναίκα μου. Δεν φταίει και σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλον που παραβίασε το STOP», είπε στο «Πρωϊνό».

«Ο άλλος από το STOP, που βγήκε και τον ενόχλησε και πήγε να μην τον πλακώσει. Δεν ξέρω ακόμα, δεν ξέρω τίποτα ακόμα. Σπίτι από το πρωί, το έμαθα από το πρωί, εδώ κλάματα… Τρελάθηκα», είπε στο «Πρωϊνό», προσέθεσε ο ίδιος.

«Από το πρωί κλαίω…»

Όσον αφορά στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο γιος του, ο οποίος είναι σοκαρισμένος, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου είπε:

«Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ, ο γιος μου είναι καλά. Δεν μου τα λένε όλα, θα γυρίσουν σπίτι και θα μου τα πουν. Η κόρη μου, ο γιος μου, οι γαμπροί και οι δύο, όλοι εκεί είναι. Δεν μου λένε τίποτα ακόμα, θα έρθουν σπίτι και θα μου τα πουν… Αυτός είναι πολύ ευαίσθητος, με αυτό που έπαθε, άστο, και είναι τόσο προσεκτικός. Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω».