Θρήνος επικρατεί στο Μενίδι για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (12/3).

Φίλοι του θύματος αφήνουν στον τόπο του δυστυχήματος ένα λουλούδι και τη φωτογραφία του. Αδυνατούν τα πιστέψουν ότι ο 19χρονος έσβησε στην άσφαλτο.

Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 20χρονος οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, ενώ ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, που ενεπλάκη στο τροχαίο, υπεβλήθη σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί διάσειση.

Ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και, όπως αποκάλυψε η μητέρα του στο «Πάμε Δανάη», παρακολουθείται από ψυχολόγο.

«Είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Δεν είναι εύκολο. Έχει χτυπήσει τα πόδια του, αλλά δεν είναι σοβαρά. Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είπε η μητέρα του τραγουδιστή.

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Δεκελείας. Το τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν ένας 19χρονος και ένας 20χρονος.

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 19χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς φέρει σοβαρότατα τραύματα.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος προσπάθησε να αποφύγει αυτοκίνητο που παραβίασε STOP, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί. Το αυτοκίνητο των 19χρονων, οι οποίοι πήγαιναν για δουλειά στην κάβα που εργάζονται, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με τον οδηγό να αφήνει την τελευταία του πνοή.