Τρίπλα στην Ελληνική Αστυνομία επιχειρούν να κάνουν οι αγρότες της Χαλκιδικής μετά τον αποκλεισμό τους στο Λάκκωμα, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι να ανακόψει την πορεία των 40 περίπου τρακτέρ και να μην φτάσουν αυτά στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν προγραμματίσει ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Οι αγρότες αρχικώς ζήτησαν από τους επικεφαλής της αστυνομίας να τους αφήσουν να περάσουν για να κινηθούν προς το ΥΜΑΘ ώστε να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματά τους.

Η… τρίπλα των αγροτών

Η αστυνομία επεσήμανε ότι τα τρακτέρ δεν θα περάσουν, παρά μόνο αν θέλουν οι αγρότες να περάσουν κάποια αγροτικά, κάτι που τους βρήκε αντίθετους.

Μερικοί αγρότες, στην προσπάθειά τους να παρακάμψουν το μπλόκο της Αστυνομίας, μπήκαν με τα τρακτέρ τους από τα χωράφια για να βγουν σε παρακειμένους δρόμους καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους αφήνουν να περάσουν τη Μουδανιών. Όπως λένε, έχουν σκοπό να αποκλείσουν όλους τους παράδρομους της Εθνικής Οδού.

Σημειώνεται, σύμφωνα με το voria.gr, πως η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανιών είναι κλειστή στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ αποκλεισμένος είναι και ένας παράδρομος της Εθνικής Οδού. Μάλιστα, κάποια οχήματα έχουν εγκλωβιστεί στο σημείο.

Δείτε βίντεο: