Το νέο cover girl του «Grazia» Βρετανίας είναι η Κλόντια Σίφερ η οποία ποζάρει αισθησιακά, με ένα μπορνό σακάκι ανοιχτό, αναδεικνύοντας το μπούστο της χωρίς τοπ και εσώρουχο.

Στην πραγματικότητα προμοτάρει τη νέα της δουλειά, την ταινία «Argylle», όπου συμμετείχε ως παραγωγός, με πρωταγωνίστρια τη γάτα της, Chip. Ακόμη κυκλοφορεί και το βιβλίο της  με τίτλο «Blue Chip: Confessions Of Claudia Schiffer’s Cat». Το διάσημο supermodel μίλησε για τον γάτο της, ο οποίος έχει 12.000 ακόλουθους στο Instagram, αλλά μίλησε και για το γεγονός ότι η μόδα πλέον αλλάζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chip (@chipthecat)

Αναμνήσεις από την καριέρα της

Η Κλόντια Σίφερ είναι παντρεμένη με τον κινηματογραφικό παραγωγό Μάθιου Βον, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά, τέσσερα σκυλιά, δυο γάτες και τρεις χελώνες. Στη συνέντευξή της για το Grazia UK, αναπολεί τις καλύτερες αναμνήσεις από την καριέρα της, σημειώνοντας ότι στα ‘90s «μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γίναμε διάσημες, πιο διάσημες από ηθοποιούς, τραγουδιστές και τα συναφή. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ στο χώρο του μόντελινγκ».

Για την Κλόντια Σίφερ, η σημερινή νοσταλγία για τη δεκαετία του ’90 έχει οδηγήσει τη νεότερη γενιά, να «γνωρίσει» τη «χρυσή» εποχή των supermodels. «Ως supermodels θεωρηθήκαμε άτομα που ξεπερνούσαν τα όρια και, καθώς η ποπ μουσική, η μόδα και το στιλ συνέκλιναν, γίναμε οικεία ονόματα. Αντιπροσωπεύαμε την αυτοδημιούργητη επιτυχία, η οποία αποτέλεσε πύλη εισόδου για τις σημερινές γενιές, που την έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Νομίζω ότι υπάρχει επίσης περιέργεια για το πώς συνέβησαν όλα αυτά πριν από την εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», τόνισε.

Δεν σκοπεύει να σταματήσει το μόντελινγκ

Πάντως, η ίδια δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να «αποσυρθεί» από την καριέρα της στο μόντελινγκ. Πλέον, η φιλοσοφία του είσαι «πολύ μεγάλη» για να κάνεις καριέρα είναι ξεπερασμένη. «Πριν από τη δεκαετία του ’90, η καριέρα ενός μοντέλου σπάνια διαρκούσε μετά τα 30 και υπήρχε μια συνεχής εναλλαγή προσώπων και τύπων ομορφιάς», σημείωσε η Κλόντια Σίφερ στη συνέντευξή της.

«Αλλά, με τα supermodels, οι καριέρες μας άρχισαν να διαρκούν περισσότερο, γιατί γίναμε εμείς το brand του εαυτού μας. Πλέον, τα μοντέλα εργάζονται μέχρι και τα 50 τους, αλλά και πιο μετά. Η ποικιλομορφία στην ηλικία, τη σεξουαλικότητα, το σώμα και τη φυλή είναι μια απίστευτα θετική αλλαγή που επιτρέπει ένα ευρύτερο και υγιέστερο φάσμα εκπροσώπησης. Η μόδα μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αλλά, μπορεί επίσης να φέρνει πραγματικές αλλαγές», κατέληξε.