Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έλαβε ένας από τους τρεις τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι, όπου ο 37χρονος πιστολέρο άνοιξε πυρ εναντίον τους έπειτα από λογομαχία.

Ο 29χρονος Γιάννης, αδελφός του 34χρονου Δημήτρη που νοσηλεύεται ακόμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που τον υπέβαλαν οι γιατροί, επέστρεψε στην Κρήτη.

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου τον υποδέχθηκαν συγγενείς και φίλοι, με τον 28χρονο να επιστρέφει στα Μάλια με εμφανή τα σημάδια από τον τραυματισμό του.

Μιλώντας στο Star, 0 28χρονος τόνισε ότι ο ίδιος και η παρέα του στάθηκαν τυχεροί, μιας και δέχτηκαν τρεις σφαίρες στο κεφάλι, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες.

«Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν είχαμε θύματα, δεν έχει ξαναγίνει αυτό στον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο χειρουργείο και ο φίλος των δύο αδελφών

Παράλληλα, το πρωί της Παρασκευής πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και ο 28χρονος Φραγκίσκος, φίλος των δύο αδελφών.

Οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση στην άνω γνάθο, μετά τον τραυματισμό του από τις σφαίρες του 37χρονου πιστολέρο.

«Λένε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ο αδερφός μου και το άλλο παιδί, απλά χρειάζονται περισσότερες μέρες στο νοσοκομείο» πρόσθεσε ο 28χρονος για τον αδελφό του και το φίλο τους που συνεχίζουν να νοσηλεύονται.

Συνεχίζεται η αναζήτηση του δράστη

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση συνεχίζουν την αναζήτηση του δράστη.

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο Αλβανός κακοποιός δεν έχει περάσει τα σύνορα και ελπίζουν ότι θα κάνει το «λάθος» που θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στα ίχνη του.