Ασταμάτητος ΠΑΟΚ συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία…

Όντας καταιγιστικός καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Δικέφαλος του Βορρά… σκόρπισε με 6-0 την Κηφισιά στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superleague, λέγοντας έτσι «αντίο» στο 2023 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από τρία γκολ σε κάθε μέρος για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις.

Πως παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Κοτάρσκι. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδη, Εκόνγκ και Σάστρε.

Στα χαφ οι Μεϊτέ – Οζντόεφ, με τριπλέτα μπροστά τους τους Κωνσταντέλια, Μουργκ και Ντεσπόντοφ. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπράντον Τόμας.

Η ενδεκάδα της Κηφισιάς: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Βαφέα, Λαντρ, Μποτία, Λούμορ, Παπασάββας, Κωνσταντακόπουλος, Τεττέι, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ και προβάδισμα με τον Κωσταντέλια

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε το πόδι στο γκάζι στην αναμέτρηση, αρχίζοντας να σφυροκοπά την άμυνα των γηπεδούχων. Η πίεση του ΠΑΟΚ έφερε καρπούς στο 13’ με τον Κωσταντέλια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μουργκ.

Κοντά στο 1-1 σε δύο περιπτώσεις η Κηφισιά

Τρία λεπτά μετά το προβάδισμα του ΠΑΟΚ, η Κηφισιά άγγιξε την ισοφάριση με τον Οζέγκοβιτς να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, έπειτα από το γύρισμα του Μασούρα.

Η ομάδα του Νιέλσεν δεν σταμάτησε εκεί, μιας και στο 19’ ο Σάντος ξεπέρασε εύκολα τον Μιχαηλίδη μοίρασε στον Λαντρ με τον τελευταίο να σουτάρει άστοχα.

Καταιγιστικός ΠΑΟΚ με δύο γκολ σε έξι λεπτά

Στο 28΄ το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Ντεσπόντοφ να μοιράζει εξαιρετικά στον χώρο για τον Τόμας, ο οποίος νίκησε στο τετ α τετ τον

Αναγνωστόπουλο γράφοντας έτσι το 2-0.

Έξι λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έκανε τρία τα τέρματα του με τον Κωσταντέλια να βρίσκει με υπέροχη μπαλιά τον Ντεσπόντοφ ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 του πρώτου μέρους.

Στο ίδιο έργο θεατές στην επανάληψη

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την… βόλτα του στην Καισαριανή και στην επανάληψη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 52′ με τον Μουργκ να αδειάζει τον Μασούρα και να κάνει το 4-0.

Στο 75′ ο Οζντόεφ με υπέροχη γυριστή κεφαλιά έκανε το 5-0, με τον Τσιγγάρα 80′ να διαμορφώνει το τελικό 6-0 προ κενής εστίας.

KΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Λαντρ, Λούμορ (61′ Γκόμπελιτς), Κωνσταντακόπουλος (61′ Πρίτσας), Βαφέας, Παπασάββας, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς, Τετέι (61′ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μπράντον.