Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο και την αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό. Μια από τις χειρότερες διαιτησίες των τελευταίων χρόνων με έναν ξεκάθαρο στόχο: Τον ίδιο τον Ολυμπιακό.

Οργιάζουν ο Τάσος Παπαπέτρου –στον αγωνιστικό χώρο- και ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από το δωματιάκι του VAR έχοντας δημιουργήσει ένα μείγμα εκρηκτικό. Μετά την «πέναλτι και αποβολή» εφεύρεση του 16΄ σε μια φάση που έχει προηγηθεί ξεκάθαρα μια μπουνιά του επιθετικού του Βόλου (Μωραϊτής) στον αμυντικό του Ολυμπιακού (Ρέτσος) ήρθε η φάση του 60΄ όπου οι δύο ρέφερι ακύρωσαν καθαρό γκολ της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ!

Μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, έβγαλε τετ α τετ τον Μασούρα που εκτέλεσε σωστά δίνοντας προβάδισμα στους Πειραιώτες με 3-2. Τους τρελούς πανηγυρισμούς όμως διέκοψε το VAR που έπειτα από 4-5 λεπτά ανακάλυψε οφσάιντ.

Σε ποιον; Στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που δεν συμμετέχει στη φάση. Δέχεται ο Μαροκινός ένα χτύπημα από έναν αμυντικό του Βόλου και ουσιαστικά δεν κουνιέται. Και όμως το VAR θεώρησε προφανώς ότι συμμετείχε στη φάση. Σε μια φάση που η μπάλα πάει ξεκάθαρα στον Μασούρα ο οποίος δίχως αντίπαλο (έπειτα από την κομπίνα) σκοράρει.

Τις γραμμές του VAR βεβαίως τις βάζει ο βοηθός. Ο Assistant VAR ονόματι Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας). Ο Παπαπέτρου όμως πήγε και είδε τη φάση στο VAR. Και εκείνος είναι που προφανώς πιστώνεται την απόφαση να ακυρωθεί ένα κανονικό γκολ.