Μια γυναίκα από τη Φλόριντα προσποιούνταν τη 14χρονη που έκανε μαθήματα στο σπίτι για να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά μαθητές γυμνασίου και να συνουσιάζεται μαζί τους

Η 22χρονη Αλίσα Αν Ζίνγκερ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα επειδή φέρεται να προέβη σε τουλάχιστον 30 σεξουαλικές πράξεις με τουλάχιστον έναν μαθητή και να έστειλε βίντεο σε αρκετούς άλλους.

«Είναι ενοχλητικό και ανησυχητικό να βλέπεις έναν ενήλικα να κυνηγάει και να εκμεταλλεύεται ένα παιδί», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο αρχηγός της αστυνομίας της Τάμπα, Λι Μπερκάου.

«Όποιος μπορεί να έχει πέσει θύμα του Ζίνγκερ, σας ενθαρρύνουμε να το δηλώσετε. Το αστυνομικό τμήμα της Τάμπα θα σας υποστηρίξει και θα διασφαλίσει ότι ένα ‘αρπακτικό’ όπως η Ζίνγκερ δεν θα πειράξει επιπλέον εσάς ή άλλους».

Πώς δρούσε

Όπως αναφέρει η New York Post, σύμφωνα με το ένταλμα της έρευνας της αστυνομίας της Τάμπα, η Ζίνγκερ φέρεται να είχε δημιουργήσει μία ψεύτικη περσόνα και να επικοινωνούσε με τα θύματά της σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στο Snapchat.

Πολλά θύματα, τα οποία φοιτούσαν στο Γυμνάσιο Γουίλσον στη γειτονιά Χάιντ Παρκ της Τάμπα, είπαν στην αστυνομία πως πίστευαν ότι όντως η 22χρονη ήταν στην ηλικία τους κι έκανε μαθήματα στο σπίτι.

«Πιστεύεται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα», ανέφερε ακόμα η αστυνομία.

Το χρονικό της δράσης της

Η κατηγορούμενη σύμφωνα με το ένταλμα φέρεται να ξεκίνησε σεξουαλική σχέση με ένα από τα ανήλικα θύματα τον Μάιο, η οποία διήρκεσε μέχρι τον Σεπτέμβριο. Το θύμα – ένα αγόρι ηλικίας από 12 έως 15 ετών – είπε στην αστυνομία ότι έκανε πολλές φορές σεξ με τη Ζίνγκερ και ότι η 22χρονη έστελνε φωτογραφίες και βίντεο.

Ένας άλλο θύμα είπε ότι η Ζίνγκερ έστειλε ένα βίντεο που απεικόνιζε σεξουαλική επαφή σε πολλά παιδιά μέσω του Snapchat.

Μάλιστα η ίδια η 22χρονη φέρεται να παραδέχτηκε σε ένα θύμα ότι είχε εμπλακεί σε σεξουαλικές δραστηριότητες και με άλλους ανηλίκους.

Η 22χρονη είχε πιαστεί με ένα από τα παιδιά να κλέβουν σε κατάστημα Νόρντστρομ τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα έγγραφα. Η ίδια φέρεται να προσπαθήσει να διατηρήσει την περσόνα που είχε δημιουργήσει καθώς όπως είπε σε έναν αστυνομικό γεννήθηκε το 2009, ένα ψέμα ωστόσο που δεν μπόρεσε να επαληθεύσει.

Ο αξιωματικός επιβεβαίωσε ότι η μόνη άλλη Αλίσα Αν Ζίγκερ για την οποία μπόρεσε να βρει πληροφορίες γεννήθηκε το 2001. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια εξαπάτησης, η Ζίνγκερ ισχυρίστηκε ότι είχε μια ετεροθαλή αδελφή με το ίδιο όνομα, σύμφωνα με το ένταλμα.

Ο αξιωματικός διέψευσε αργότερα τα ψέματά της ζητώντας κρατικά, σχολικά και εργασιακά αρχεία, καθώς και επαληθεύοντας τους εργοδότες της, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ήταν ενήλικη.

Η αστυνομία ερευνούσε ήδη τη Ζίνγκερ εδώ και περίπου ένα χρόνο, ενώ ένα από τα θύματα μίλησε για την ανάρμοστη συμπεριφορά της Ζίνγκερ μόλις τρεις μήνες αργότερα.

Η 22χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασέλγεια και ασέλγεια σε βάρος θύματος ηλικίας 12 έως 15 ετών. Η ίδια δήλωσε αθώα και αφέθηκε ελεύθερη την ημέρα της σύλληψής της, αφού κατέβαλε την εγγύηση των 7.500 δολαρίων.