Μια φωτογραφία με τον γιο του, Ιάσονα και τον πατέρα του Κώστα δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο προφίλ του στο Instagram.

Πατέρας και γιος βρέθηκαν στο ιστορικό θέατρο «Τζένη Καρέζη», στην οδό Ακαδημίας, για να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Το δεντρόπαιδο» της βραβευμένης θεατρικής συγγραφέα Μισέλ Ριμλ.

Η οικογένεια ενωμένη και μαζί

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος πήγε στο θέατρο με τον γιο του, Ιάσονα, που έχει αποκτήσει από την πρώην σύζυγό του, Ιωάννα Μαρτζούκου. Ο γάμος του πρώην ζευγαριού έγινε την 1η Σεπτεμβρίου 2009 στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου ήταν μαζί από το 2007. Γνωρίστηκαν όταν η Ιωάννα ανέλαβε να τον κάνει εξώφυλλο μαζί με τον πατέρα του Κώστα Καζάκο, όταν η ίδια ήταν Fashion Director στο περιοδικό Life&Style. Το ζευγάρι χώρισε το 2020.

Το έργο μιλά για την προστασία του περιβάλλοντος, την κλιματική αλλαγή, τον υπερκαταναλωτισμό, τις οικογενειακές σχέσεις, την αξία της φιλίας, τη σημασία της ομαδικής δουλειάς και της επικοινωνίας, την πίστη στις αξίες και την αντιμετώπιση των προσωπικών μας φόβων. Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει επιμεληθεί η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Καζάκου, Τζένη Κόλλια με τον Μιχάλη Σιώνα.