Τι κάνει… νιαου νιαου στα κεραμμύδια; Η ΕΠΟ του Μπαλτάκου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η απάντηση. Η Ομοσπονδία που για άλλη μια φορά απέδειξε την, τουλάχιστον, ανικανότητά της. Όρισε χθες το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο στις 6 Δεκεμβρίου ξέροντας πως η Αστυνομία θα το ακυρώσει αφού είναι ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Και αυτό αναμένεται να γίνει και επίσημο με την Αστυνομία να στέλνει έγγραφο στο οποίο θα ζητά το αυτονόητο. Αυτό που είτε δεν μπορούν, είτε δεν θέλουν να καταλάβουν στην ΕΠΟ που έτσι και αλλιώς μόνο με το ποδόσφαιρο δεν ασχολούνται.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να στείλει έγγραφο για τη μετάθεση του αγώνα, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, σε άλλη ημερομηνία, λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας, μιας και πέρα από την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου υπάρχει και η επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της συνοδείας του στην Αθήνα στο πλαίσιο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.