Διαψεύδουν ότι μαζεύουν υπογραφές για να περιορίσουν τη φυγή μελών και στελεχών με την ομάδα Αχτσιόγλου ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας Γιώργος Τσίπρας.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «iefimerida» σημειώνεται ότι στενός κύκλος υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη με τον Γιώργο Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη σε δεύτερο πλάνο, διακινούν κείμενο με το οποίο καλεί όλους όσοι το σκέφτονται να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ με την ομάδα Αχτσιόγλου να παραμείνουν στο κόμμα.

Με κοινή δήλωση ο Παύλος Πολάκης και ο Γιώργος Τσίπρας διαψεύδουν πως «μαζεύουν υπογραφές» ώστε να «απομειώσουν τον αντίκτυπο της μαζικής φυγής μελών και στελεχών που συντάσσονται με την ομάδα Αχτσιόγλου».

«Περιττεύει ακόμη και η διάψευση. Η κακοβουλία των πηγών του δημοσιεύματος επιβεβαιώνεται από τα περί «μαζικής φυγής» που υπάρχει μόνο στη φαντασία των ευσεβών πόθων των πηγών», σημειώνουν τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι Παύλος Πολάκης και Γιώργος Τσίπρας

Προσθέτουν ότι «κατά τα άλλα είναι θετικό που η φαντασία τους δεν έφτασε μέχρι του σημείου να εμφανίζουν τον ίδιο τον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη ή/και την Κεντρική Επιτροπή να συλλέγουν υπογραφές μέσα στο κόμμα υπέρ του εαυτού τους».

Καταληκτικά υπογραμμίζουν πως «ελπίζουμε την επόμενη φορά να ελέγχονται καλύτερα οι πληροφορίες των «πηγών» ώστε να αποφεύγονται τα ακραία fake news».