Δέκα μήνες ανάρρωσης γιορτάζει ο Τζέρεμι Ρένερ μετά το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα την Πρωτοχρονιά. Ο ηθοποιός «ανέβασε» στο Instagram ένα βίντεο που τον δείχνει να χοροπηδά και να τρέχει πάνω και κάτω σε ένα δρόμο.

Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του: «Πέρασαν 10 μήνες ανάρρωσης… Συνεχίζω να πιέζω τον εαυτό μου για πολλούς λόγους, αλλά εσείς είστε το καύσιμό μου».

Δοκίμασε κάθε είδους θεραπεία

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου όταν καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα. Τα τραύματά του περιελάμβαναν οκτώ σπασμένα πλευρά, σπασμένο δεξί γόνατο και αστράγαλο, σπασμένη κνήμη του αριστερού ποδιού, σπασμένο αριστερό αστράγαλο, σπασμένη δεξιά κλείδα, σπασμένο δεξιό ώμο και άλλα.

«Εξερευνώ ΚΑΘΕ τύπο θεραπείας από τις 14 Ιανουαρίου», είχε αναφέρει μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram ο Ρένερ. «Καθημερινά, αμέτρητες ώρες φυσικοθεραπείας, ενέσεις πεπτιδίων, ενδοφλέβιες ενέσεις, βλαστοκύτταρα και εξωσώματα, θεραπεία με κόκκινο φως/IR, θεραπείες σε υπερβαρικό θάλαμο οξυγόνου, κρύα μπάνια και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται».

«Αλλά η μεγαλύτερη θεραπεία μου ήταν το μυαλό μου και η θέληση να είμαι εδώ και να πιεστώ για να ανακάμψω και να γίνω καλύτερα», πρόσθεσε ο Ρένερ. «Νιώθω ότι είναι καθήκον μου να το κάνω. Όχι για να σπαταλήσω τη ζωή μου επειδή επέζησα, αλλά για να ανταποδώσω στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που μου δώσατε τη δύναμη να αντέξω. Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε ο ηθοποιός.