temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ντόμινο εξελίξεων με Εμπαπέ, Σαλάχ, Ρεάλ και Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο

Ντόμινο εξελίξεων με Εμπαπέ, Σαλάχ, Ρεάλ και Λίβερπουλ

Ντόμινο εξελίξεων που θα αλλάξει τον ποδοσφαιρικό χάρτη φημολογείται πως ετοιμάζεται ανάμεσα σε Κιλιάν Εμπαπέ, Μο Σαλάχ, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ.

Οι διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την υπόθεση Κιλιάν Εμπαπέ και αυτή η εξέλιξη ανοίγει το δρόμο στη Λίβερπουλ! Οι «μερένχες» άλλαξαν τακτική και δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Εμπαπέ, ακόμη κι αν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες προσφέροντας συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές πάνω από 20 εκατ. ευρώ στον Γάλλο σούπερ σταρ, την ώρα που ο νέος αστέρας των «μπλάνκος», Τζουντ Μπέλινγκχαμ, κερδίζει εννιά εκατ. το χρόνο.

Ετσι σύμφωνα με το γαλλικό «Le Sport 10» η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φαντάζει πλέον ως το φαβορί για να πάρει τα δικαιώματα του Εμπαπέ, η περίπτωση του οποίου συνδέεται με το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Στο «κόλπο» και η Αλ Ιτιχάντ

Η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα ν’ αποκτήσει τον Αιγύπτιο σταρ, μολονότι η Λίβερπουλ αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει το καλοκαίρι. Ο σαουδαραβικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση στα 220 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, αλλά η αγγλική ομάδα την απέρριψε.

Σύμφωνα όμως με αγγλικά ΜΜΕ η Αλ Ιτιχάντ πρόκειται να επανέλθει τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι για να κάνει δικό της τον διάσημο άσο, όπως επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της σαουδαραβικής λίγκας, Μάικλ Εμενάλο, κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για την απόκτηση του Εμπαπέ.

Ο Κλοπ δεν μπορεί να φανταστεί καλύτερο διάδοχο για τον Σαλάχ και θέλει να επενδυθούν τα ποσά της παραχώρησης του στη Σαουδική Αραβία για να πάρει στο «Ανφιλντ» το μεγαλύτερο όνομα αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά. Αν ο Σαλάχ φύγει τον Ιανουάριο, τότε η Λίβερπουλ θα κάνει άμεσα την κίνηση της για τον Γάλλο, ενώ σε άλλη περίπτωση θα περιμένει τη θερινή μεταγραφική περίοδο, όπως επισημαίνει σχετικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων