Λίγο πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και ενώ ήδη Πάνος Σκουρλέτηςκαι Νίκος Βούτσης ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με τις διαγραφές και αποχωρήσεις σχολίασε ότι «δεν είναι εύκολη απόφαση» ούτε γι’ αυτόν, σε δεύτερη παρέμβασή του σήμερα στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».

«Το βασικό είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα υγιές κόμμα, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ η συντροφικότητα και η ανεκτικότητα και να μην προσβάλλουν κάποιοι τους συντρόφους τους. Σημείωσε, δε, ότι πρέπει «να αφουγκραστούμε τη βάση του κόμματος» που θέλει μια «κυβερνητική αριστερά».

Μη προγραμματισμένη επίσκεψη στην Καλαμάτα

Οι πολιτικοί πρέπει να είναι μέσα στην κοινωνία χωρίς προειδοποίηση, επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας με πολίτες στην Καλαμάτα, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν θετικά από τη μη προγραμματισμένη επίσκεψή του και την επαφή του μαζί τους, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδρούρου.

Είναι πολύ εύκολο να κλειστείς στα γραφεία, πρέπει να είμαστε έξω, πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι οποίες μετέφεραν ότι «διαπίστωσε ξανά και ξανά την ευχάριστη έκπληξη του κόσμου γι’ αυτή την αδιαμεσολάβητη επαφή».

«Ήρθα για εσάς, το κόμμα ανήκει στον κόσμο. Αν δεν βγούμε εμείς έξω, με τον πρόεδρο πρώτον απ’ όλους, ποιος θα το κάνει;», διερωτήθηκε ο κ. Κασσελάκης.