«Το όνομα μου είναι Μποντ. Τζέιμς Μποντ». Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που ο Βρετανός πράκτορας 007 άφησε μαζί με το Omega του και το πιστόλι του στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας του.

Οι αμέτρητοι θαυμαστές του το έχουν ρίξει στα μαρτίνι χτυπημένα και όχι ανακατεμένα, φυσικά, μέχρις ότου να μάθουν, ποιος θα υποδυθεί τον πιο αγαπημένο πράκτορα όλων των εποχών και ποια θα είναι η πρώτη νέα περιπέτεια του, γράφει ο Guardian.

Δύσκολο στοίχημα ο επόμενος Μποντ

Με την παραγωγό, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, να ξεκαθαρίζει ότι θα πρέπει να κάνουν ακόμη μεγάλη υπομονή, αφενός γιατί ο καταλληλότερος νέος Τζέιμς Μποντ δεν έχει βρεθεί και η επόμενη ταινία θα πρέπει οπωσδήποτε να αντανακλά όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχουν σημειωθεί στον κόσμο την τελευταία 2ετία, η προσοχή στρέφεται στο ριάλιτι που βασίζεται στις περιπέτειες του.

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ θα πρέπει να αντανακλά όλες τις μεγάλες αλλαγές στον κόσμο την τελευταία διετία

Το περιπετειώδες σόου της Amazon εννέα επεισοδίων με τίτλο «007 Road to a Million» θα απασχολήσει για λίγο τους ορκισμένους ακολούθους του, ενώ στα ισάριθμα ζευγάρια των απλών ανθρώπων, που θα τολμήσουν να πάρουν μέρος σε αυτό προσπαθώντας να κάνουν όσα εντυπωσιακά έχει πετύχει στις ταινίες του ο αγαπημένος τους ήρωας, δίνεται η ευκαιρία ένα εξ αυτών να κερδίσει 1 εκατομμύριο δολάρια.

Άλλος για το εκατομμύριο;

Ξεκαθαρίζοντας η Μπρόκολι, της οποίας ο πατέρας ήταν ο σημαντικός παραγωγός των ταινιών του Μποντ, Άλμπερτ «Τσάμπι» Μπρόκολι, ότι μόλις η επόμενη ταινία του 007 ξεκινήσει για τέσσερα χρόνια θα εξαφανιστεί και πάλι από προσώπου γης, άφησε για την ώρα ανοιχτό το ενδεχόμενο μετά το πολύ βρετανικό ριάλιτι, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 10 Νοεμβρίου, να δρομολογηθούν εκδοχές του και σε άλλες γωνιές της γης…