Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες από ισραηλινό νηπιαγωγείο στο κιμπούτς του Be’eri, τέσσερα μίλια από τη Γάζα, το οποίο καταστράφηκε μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη Χαμάς.

Μάρτυρες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο σχολείο είναι αθώοι νεκροί αλλά και οι εικόνες με αίμα σε δάπεδο, τοίχους και παιχνίδια, αιματοβαμένα στρουμφάκια καθώς και αρκουδάκια γεμάτα με τρύπες από σφαίρες.

Εξωτερικός χώρος του νηπιαγωγείου

Το νηπιαγωγείο προοριζόταν να είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για παιδιά κάτω των πέντε ετών, αλλά θα γινόταν το σκηνικό μιας από τις πιο βάρβαρες και άθλιες πράξεις του πολέμου.

Αν και το νηπιαγωγείο ήταν κλειστό, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ημέρα επίθεσης της Χαμάς, ωστόσο, οι οικογένειες ήταν ελεύθερες να χρησιμοποιήσουν τα παιχνίδια.

Οι εικόνες δείχνουν αίμα κάτω στο πάτωμα ανάμεσα στις παιδικές καρέκλες και γεμιστήρες AK47 σκορπισμένους ανάμεσα σε παιδικά παιχνίδια, αναδεικνύοντας τι προκάλεσαν οι μαχητές της Χαμάς όταν εισέβαλαν στο νηπιαγωγείο.

Ημιυπαίθριος χώρος του νηπιαγωγείου

Γεμιστήρες μαχητών της Χαμάς, πάνω σε ένα παιδικό παγκάκι

Οι τρύπες από τις σφαίρες διακρίνονται στα παράθυρα και τις πόρτες, ενώ τα ίχνη αίματος φανερώνουν την προσπάθεια κάποιων να μεταφερθεί τραυματισμένος ή και νεκρός.

Το φυτώριο του κιμπούτς κοινότητας βρέθηκε να έχει λίμνες αίματος

Μια λίμνη αίματος φαίνεται στο πάτωμα του νηπιαγωγείου

Με πληροφορίες από Daily Mail