Ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο προαύλιο του 12ου Γενικού Λυκείου Αθηνών, επί της οδού Σφηττιών, στα Πετράλωνα.

Πώς μία πλάκα μεταξύ φίλων εξελίχθηκε σε άγριο επεισόδιο

Συγκεκριμένα, άγρια συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένας 16χρονος τσακώθηκε με έναν συνομήλικό του και έναν 15χρονο, τραυματίζοντάς τους με αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο και στην ωμοπλάτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών του σχολείου, τα τρία παιδιά βγήκαν από το και άρχισαν να τσακώνονται για πλάκα, η οποία όμως εξελίχθηκε σε επεισόδιο όταν ο ένας εκ των δύο συμμαθητών έριξε μία σφαλιάρα στον 16χρονο στα πλαίσια της πλάκας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του skai.gr.

Έβγαλε κατσαβίδι και τους επιτέθηκε

Τότε ήταν που ο 16χρονος εκνευρίστηκε από αυτή την κίνηση και έβγαλε ένα κατσαβίδι που κουβαλούσε μαζί του και επιτέθηκε στους δύο φίλους του, τραυματίζοντάς τους.

Άτομα που βρίσκονταν στο σημείο ειδοποίησαν την Αστυνομία, όταν είδαν πως η κατάσταση είχε ξεφύγει. Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τον 16χρονο.

Δικογραφία σε βάρος του 16χρονου

Στην κατοχή του βρήκαν το επίμαχο κατσαβίδι και εν συνεχεία τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης.

Την ίδια ώρα στους δύο συμμαθητές του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφεραν τραύματα σε πρόσωπο και ωμοπλάτη, αντίστοιχα. Ευτυχώς, τα τραύματα ήταν ελαφρά χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθούν για περίθαλψη στο νοασοκομείο.

Σε βάρος του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.