Ο Τόνι Σανάμπρια κατήγγειλε ότι δέχεται πολλά απειλητικά μηνύματα μετά από ένα επεισόδιο που είχε με τον Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Παραγουάη.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε την επομένη του αγώνα, ο Παραγουανός ποδοσφαιριστής διακρίνεται να φτύνει προς το μέρος του Σούπερ-σταρ της Ίντερ Μαϊάμι, χωρίς όμως να γίνεται αντιληπτό αν τον πετυχαίνει ή αν και ακόμα στοχεύει τον Μέσι.

Κάτι τέτοιο όμως δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φανατικούς οπαδούς της Αργεντινής και του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν μεταξύ άλλων, καθώς όπως αποκαλύπτει ο Σανάμπρια, τα τελευταία 24ωρα δέχεται συνεχώς απειλητικά μηνύματα, τα οποία τον κάνουν να φοβάται ακόμα και για την οικογένεια του.

Μάλιστα ο ίδιος παραδέχθηκε πως ουδέποτε είχε πρόθεση να φτύσει τον Λιονέλ Μέσι.

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να βγω έξω και να αρνηθώ αυτό που συνέβη χθες το βράδυ… Για το απλό γεγονός ότι είδα την οικογένειά μου να επηρεάζεται αλλά και για τη λήψη πολλαπλών απειλών για ένα γεγονός που δεν συνέβη ποτέ.

Δεν θα έκανα ποτέ κάτι παρόμοιο προς έναν συνάδελφο ή σε οποιοδήποτε άτομο από σεβασμό. Τι παράδειγμα θα έδινα στις κόρες μου κάνοντας μια τέτοια πράξη; Συνιστώ να δουν όλες τις», έγραψε ο ποδοσφαιριστής του Τορίνο μέσα από το Instagram του.