Επέστρεψε εχθές (12/10) στην οικογένειά του ο Βασίλης Καρράς, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Το Πρωινό», η σύζυγος του τραγουδιστή έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να τους ενοχλούν. Επιθυμούν να συνεχίσουν τον αγώνα τους μόνοι.

«Το χθεσινό βράδυ ήταν και το πρώτο βράδυ που πέρασε ο Βασίλης Καρράς στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία του σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Συνεχίζει τον αγώνα του και είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει.

Πήρε εξιτήριο από το Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι, ωστόσο καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του», ανέφερε το ρεπορτάζ για τον Βασίλη Καρρά.

Στο πλευρό του διαρκώς η σύζυγός του, η οποία σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ANT1 έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα για να μαθαίνουν πληροφορίες, ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα τους μόνοι, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε το απόσπασμα

Τι λένε οι φίλοι του

Ο Ζαφείρης Μελάς και ο Σταύρος Φωτιάδης που μιλούν στο Live News, είναι δύο από τους συναδέλφους του Βασίλη Καρρά, που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη σύζυγό του Χριστίνα.

Λίγο πριν κλείσει τα 70 του χρόνια, ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να δίνει μια μάχη που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια. Όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά ένα σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του.

Παρά τις δυσκολίες ο Βασίλης Καρράς δεν έχασε ποτέ ούτε την αισιοδοξία, ούτε το χιούμορ του. Η λέξη φόβος δεν υπάρχει μέσα σε αυτό που περνάει. Τα λόγια σε στενούς συνεργάτες του είναι χαρακτηριστικά.

«Εδώ εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο, θα τον φοβηθείτε εσείς για μένα;», είχε πει ο ίδιος.

Και με αυτή την ψυχολογία συνεχίζει να παλεύει μέχρι το πρόβλημα υγείας να μείνει πίσω οριστικά.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά ελαχιστοποιήθηκαν μετά το ξεκίνημα αυτής της δύσκολης, περιπέτειας αλλά ο ίδιος δεν εγκατέλειψε ποτέ τη δισκογραφία. Το νέο του τραγούδι μάλιστα, αναμένεται να κυκλοφορήσει ακόμα και πριν το τέλος του χρόνου.