Ο Βασίλης Καρράς παραμένει σταθερά αισιόδοξος. Με πλήρη διαύγεια. Σε μια μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη και δίνει αποφασιστικά, ακολουθώντας από την πρώτη στιγμή κατά γράμμα όλα όσα υποδεικνύουν οι γιατροί.

Ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Με τη σύζυγο κι την μονάκριβη κόρη διαρκώς στο πλευρό του. Με στενούς φίλους και συναδέλφους να τις ρωτούν καθημερινά για την πορεία της υγείας του καλλιτέχνη, που θεωρούν δικό τους άνθρωπο.

Τι λένε οι φίλοι του

Ο Ζαφείρης Μελάς και ο Σταύρος Φωτιάδης που μιλούν στο Live News, είναι δύο από τους συναδέλφους του Βασίλη Καρρά, που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη σύζυγό του Χριστίνα.

Λίγο πριν κλείσει τα 70 του χρόνια, ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να δίνει μια μάχη που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια. Όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά ένα σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του.

Παρά τις δυσκολίες ο Βασίλης Καρράς δεν έχασε ποτέ ούτε την αισιοδοξία, ούτε το χιούμορ του. Η λέξη φόβος δεν υπάρχει μέσα σε αυτό που περνάει. Τα λόγια σε στενούς συνεργάτες του είναι χαρακτηριστικά.

Και με αυτή την ψυχολογία συνεχίζει να παλεύει μέχρι το πρόβλημα υγείας να μείνει πίσω οριστικά.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά ελαχιστοποιήθηκαν μετά το ξεκίνημα αυτής της δύσκολης, περιπέτειας αλλά ο ίδιος δεν εγκατέλειψε ποτέ τη δισκογραφία. Το νέο του τραγούδι μάλιστα, αναμένεται να κυκλοφορήσει ακόμα και πριν το τέλος του χρόνου.

Οι εξετάσεις

Οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων που έκανε ο Βασίλης Καρράς στις αρχές της εβδομάδας για να αποφασίσουν αν κι πότε θα του δοθεί εξιτήριο. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στο σπίτι και πιο ενεργά στη δουλειά που τον έκανε γνωστό σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα εκατοντάδες μηνύματα θαυμαστών που έχουν συνδυάσει με τη φωνή κι τις επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, τα νιάτα τους και όχι μόνο, συνεχίζουν να φτάνουν στην οικογένεια του καλλιτέχνη μαζικά. Να δίνουν δύναμη και να δείχνουν πως τώρα στα δύσκολα δεν είναι μόνοι.

Ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να μάχεται. Ψύχραιμος και αισιόδοξος σταθερά. Με μια ολόκληρη χώρα να εύχεται και να ευελπιστεί ότι πολύ σύντομα θα τον δει και πάλι εκεί που ανήκει. Πάνω στην πίστα να ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τις επιτυχίες και τη μοναδική φωνή του.