Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν δύο από τις μεγάλους νικητές στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας και της Αττικής αντίστοιχα.

O Απόστολος Τζιτζικώστας επανεξελέγη στην Κεντρική Μακεδονία με ποσοστό 60,28% ενώ στην περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς συγκέντρωσε 46,74%

Στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας έχουν γίνει γνωστό ποιοι υποψήφιοι προηγούνται σε σταυρούς ανά περιφερειακή ενότητα.

Μετά αυτών που προηγούνται είναι πρώην αθλητές όπως η  Βούλα Πατουλίδου, Μπάνε Πρέλεβιτς, Αγγελος Χαριστέας και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Δάνης Τζαμτζής.

Συγκεκριμένα,  προηγείται η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου με 24.939 «σταυρούς», ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Γιουτίκας με 19.732 ενώ τρίτος βρίσκεται ο πρώην μπασκετμπολίστας Μπάνε Πρέλεβιτς με 12.340 σταυρούς.

Ο Άγγελος Χαριστέας κλείνει την πρώτη πεντάδα έχοντας μέχρι στιγμής 11.038 σταυρούς.

Στην ενότητα Ημαθίας προηγείται ο Κώστας Καλαϊτζίδης με 17.652 «σταυρούς» και ακολουθεί η Συρμούλα Τζήμα – Τόπη με 9.150. Στην ενότητα Κιλκίς πρώτη είναι η Νατάσα Σωτηριάδου με 6.502 «σταυρούς» και στην Πέλλα ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Δάνης Τζαμτζής ο οποίος έχει λάβει  13.139 σταυρούς.

Στις Σέρρες επικεφαλής της κούρσας είναι ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος (13.363) και δεύτερος ο Δημήτρης Καριπίδης (11.217)

Λάμψη και στους υποψηφίους της περιφέρειας Αττικής.

Στις πρώτες θέσεις, συναντάμε γνωστά ονόματα όπως η Ερρικα Πρεζεράκου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουϊζος (Ιαβέρης) και ο ιατρός Θάνος Ασκητής. Ακόμη πολύ ψηλά βρίσκονται οι πρώην αθλητές Μιχάλης Ζαμπίδης και Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.