Πυρά με αφορμή τη χυδαία έκφραση του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη αντάλλαξαν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

Ο κ. Παππάς τόνισε πως αναμένεται να φανεί η στάση των βουλευτών της ΝΔ «που στήριξαν τον κύριο Μπέο» και ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα «δημοκρατικό τείχος απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές».

Ο υπουργός Εργασίας από την πλευρά του υπογράμμισε αρχικά ότι «να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, που να υποστηρίζει αυτά που είπε ο κύριος Μπέος».

Στη συνέχεια επισήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει υποκρισία. «Δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ εκνευρίστηκε τώρα με τον κ. Μπέο και τι κάνει η ΝΔ με τον κ. Μπέο. «Ο κύριος Πολάκης, προ πέντε ημερών, έγραψε για τον συνάδελφό σας τον κύριο Πρετεντέρη, ότι είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κύριο Παππά τώρα. 24 ώρες αφού το έγραψε αυτό και το καταδίκασε η ΕΣΗΕΑ, ο κύριος Κασσελάκης τον διόρισε υπέρτομεάρχη του ΣΥΡΖΑ. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης του είπε: «μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον Πρετεντέρη ένα κουβά με κόπρανα, μου αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος»». Ακολούθως ο κ. Γεωργιάδης ρώτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έαν συμφωνεί με αυτόν τον πολιτικό λόγο.

Ο Νίκος Παππάς απάντησε πως «στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Πολάκης αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κ. Πρετεντέρη ο αείμνηστος Ραφαηλίδης. Εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα, το λέω πεντακάθαρα. Η αντίδραση του κ. Γεωργιάδη είναι τα πετάει τη μπάλα στην εξέδρα».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε λέγοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «είναι υποκριτές. Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος του Πολάκη» και πρόσθεσε πως ο Παύλος Πολάκης είναι πολύ χειρότερος από τον Αχιλλέα Μπέο.

Δείτε το βίντεο μετά το 18:00: