Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο Αχιλλέας Μπέος μετά τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη και η οποία προκάλεσε την παρέμβαση του Αρείου Πάγου.

«Εάν η Δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει μετά και στις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Επανερχόμενος προσβλητικά ανέφερε «μάγκας και Κασσελάκης δεν πάνε μαζί», ενώ επιχειρώντας να υπερασπιστεί τις δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι «οι κακοπροαίρετοι τις διαστρέβλωσαν και τις παρεξήγησαν». «Η δήλωσή μου δεν ήταν λάθος, λάθος την παίρνετε εσείς», τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι «η λέξη π…δες πήγαινε στο Κασσελάκη και όχι στους ομοφυλόφιλους. Αν κάποιοι το θεώρησαν προσβλητικό και θίχτηκαν το παίρνω πίσω τη λέξη».

Αναφερόμενος στην παρότρυνση Κασσελάκη να παρέμβει η δικαιοσύνη σχετικά με τις δηλώσεις του, ο κ. Μπέος επισήμανε  ότι δεν είναι δουλειά του κ. Κασσελάκη να κάνει τέτοιες παροτρύνσεις προς τη δικαιοσύνη και απάντησε:

«Θα χαρώ να παρέμβει η δικαιοσύνη. Πρώτα να παρέμβει για εκείνον. Γι’ αυτό το νούμερο, το φρούτο, που μας ήρθε εξ Αμερικής στην Ελλάδα, που τον ψάχνουν στην Ιαπωνία, που ήρθε εδώ και ξαφνικά θα πρέπει να έχουμε δίπλα μας όλοι έναν ράφτη (Tayler)» δήλωσε.

«Αυτό που είπα εγώ, αφορά αποκλειστικά τον Κασσελάκη», τόνισε ο ίδιος.

«Εάν κάποιοι προσβλήθηκαν με τη λέξη π@@@δες, τότε την παίρνω πίσω», συμπλήρωσε.

Η επίθεση Μπέου στον Κασσελάκη

Χθες, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων όπου διαφάνηκε η επικράτησή του στον δήμο Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε μία χυδαία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Γιατροί και δικηγόροι εδώ και 40 χρόνια κυβέρνησαν την Ελλάδα. Αυτοί δεν χρεοκόπησαν την πατρίδα μας και εξαθλίωσαν τον λαό;

Και έχεις κάποιες εκπομπές που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Ο οποίος είπε ότι θα υιοθετήσει δυο αγόρια.

Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ τώρα με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ@δ@ς;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος.