Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην πρώτη μάχη της χρονιάς σε επίπεδο Euroleague, απόψε (21:15) στο ΟΑΚΑ.

Το αιώνιο ντέρμπι μπαίνει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, μετά από αυτές για το Super Cup, εκεί όπου ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα θριάμβευσε στον μεγάλο τελικό, κατακτώντας με άνεση το πέμπτο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Απόψε είναι ένα καινούριο ματς, ένα ματς που βαθμολογικά μπορεί να μην κρίνει τίποτα (άλλωστε βρισκόμαστε στην πρώτη αγωνιστική), όμως από άποψη γοήτρου και ψυχολογίας σημαίνει τα πάντα.

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 21:15 στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες αλλά σημαντικές απουσίες.

Από την πλευρά του γηπεδούχου Παναθηναϊκού, ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ τη θλάση που τον ταλαιπωρεί δεν έχει ξεπεράσει ούτε ο Ντίνος Μήτογλου που είναι επίσης εκτός.

Από την άλλη πλευρά για τον Ολυμπιακό, που θέλει να διευρύνει το σερί του 17-1, εκτός από την σημερινή μάχη βρίσκεται ο Μουστάφα Φαλ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Ίγκνας Μπραζντέικις.

Η διαιτητική τριάδα θα αποτελείται από τον 47χρονο Γερμανό Ρόμπερ Λοτερμόζερ, τον 48χρονο Ισπανό Εμίλιο Πέρεζ και τον 35χρονο Σλοβένο Μίλαν Νέντοβιτς.