Ο Βασίλης Καρράς δίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα μια μεγάλη μάχη, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αυτές τις μέρες, όμως, κάποια ντροπιαστικά δημοσιεύματα, ανέφεραν πως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με κάποιους να φτάνουν στο σημείο να γράψουν ακόμα και ότι πέθανε. Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του αγαπημένου τραγουδιστή, ο οποίος έστειλε το μήνυμά του μέσω του δικηγόρου του, στο Πρωινό.

«Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει» είπε αρχικά ο δικηγόρος του στον ANT1.

«Όμως είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον εμφανίζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης. Δεν είναι έτσι» συμπληρώνει.

«Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είναι που δίνει τον δικό του αγώνα όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτόν και το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό. Απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του» καταλήγει.