Πρώτο trend στο Τwitter έγινε τις προηγούμενες ώρες το όνομα του Βασίλη Καρρά, με την είδηση ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής πέθανε, να γίνεται viral ανάμεσα στους χρήστες της πλατφόρμας.

Αφορμή για τη διάδοση των εν λόγω fake news στάθηκε ένα tweet στην πλατφόρμα, που έγραφε «Πέθανε ο Βασίλης Καρράς». Μετά το συγκεκριμένο, η φήμη άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστέψουν πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Μάλιστα, στα fake news χρησιμοποιήθηκε και hashtag του «Fame Story», προκειμένου η είδηση να πάρει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση και να την δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Πρώτη αντίδραση σε αυτές τις αθλιότητες ήρθε μέσα από την σελίδα του επίσημου fan club του Βασίλη Καρρά, στην οποία αναρτήθηκε ανακοίνωση όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρεται πως «διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς».

«Είναι ντροπή»

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του τραγουδιστή μίλησε σε πρωινή εκπομπή και έκανε λόγο για «ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα». Στη συνέχεια ζήτησε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται» ήταν τα λόγια του Γρηγόρη Κωτσόπουλου.

Ο Βασίλης Καρράς στην πίστα

Όσα είχε πει πρόσφατα ο αδερφός του

Ο Βασίλης Καρράς παλεύει με αισιοδοξία να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον έχει απομακρύνει από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είπε πρόσφατα ο αδερφός του, Δαμιανός Κεσογλίδης, στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, τονίζοντας αρχικά, ότι: «Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του».

«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες» συνέχισε ο αδερφός του Βασίλη Καρρά.

Τέλος, ο Δαμιανός Κεσογλίδης, πρόσθεσε: «Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει να πάει όποιος να ναι, γιατί ξέρεις οι άσχετοι συνήθως κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί έκανε πρόβες. “Άντε μου λέει να επιστρέφουμε σιγά-σιγά”».