Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο οποίος το τελευταία διάστημα δοκιμάζεται από σοβαρή ασθένεια και υποβάλλεται σε θεραπείες.

Ο Δαμιανός Κεσογλίδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Βασίλης Καρράς έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης της υγείας του και της εξέλιξης της θεραπείας, έχει καλή διάθεση και στέκεται γενναία απέναντι στο πρόβλημα του και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε και σε στούντιο ηχογράφησης για να δοκιμάσει την φωνή του.

Όλα βαίνουν καλώς

«Ο Βασίλης παλεύει… αναρρώνει. Είναι αισιόδοξοι οι γιατροί», είπε ο αδελφός του Βασίλη Καρρά στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο Δαμιανός Κεσογλίδης, «Μέρα παρά μέρα τον συναντώ και περνούμε χρόνο μαζί. Κάνουμε καλαμπούρι, βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, πάμε με το αυτοκίνητο βόλτα στο χωριό, πάμε στα χτήματα του Βασίλη στην Καβάλα».

Είναι πολύ ανεβασμένος

«Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο. Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

«Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, δοκίμασε, έκανε… και έλεγε «άντε, να επανέλθουμε σιγά – σιγά”. Κάτσαμε γύρω στις 2,5 ώρες».

Ο σχολιασμός του Γιώργου Λιάγκα

Μετά την προβολή του βίντεο, ο παρουσιάστης είπε «Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια. Η αλήθεια ποια είναι; Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό. Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι».