Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του 51χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από έντονο καβγά με έναν συνάδερφό του στη Σαντορίνη, την Τρίτη (26/9).

Η ίδια περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της, στο νοσοκομείο, όπου πάλευε να κρατηθεί στη ζωή.

«Κόντεψα να μη σε αναγνωρίσω μπαμπά μου, είχε παραμορφωθεί το πρόσωπο σου και το σώμα σου αλλά ήμουν εκεί πατέρα δίπλα σου, σου κράταγα το χέρι μέχρι να ξεψυχήσεις μέχρι που σταμάτησε η καρδιά σου, ήμουν εκεί μπαμπά. Είμασταν όλοι εκεί κοντά σου» γράφει χαρακτηριστικά.

Ενώ αναρωτιέται πού θα βρει τη δύναμη για να στηρίξει την υπόλοιπη οικογένεια αλλά και το πώς θα ανακοινώσει στον γιο της τον χαμό του παππού του.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Χθες το πρωι 26/7 σκότωσαν τον μπαμπά μου …

Μετά από διαπληκτισμό καβγά στο ξενοδοχείο που δούλευε με έναν συνεργάτη του, ο οποίος θεώρησε πως μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου έτσι απλά.

Ο πατέρας μου ήταν 51 χρόνων και δούλευε σε αυτό το ξενοδοχείο 6-7 χρόνια. Όλοι ήξεραν τον μπαμπά μου, ήξεραν πόσο φιλότιμος, καλόκαρδος και αγαπητός σε όλους ήταν, δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και πάντα βοηθούσε όλους μέχρι και σε αυτούς που δεν ήξερε.

Αν με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τον δράστη; Όχι θα ευχηθώ τα χειρότερα αλλά δεν με βοηθήσει αυτό να ξανά γυρίσει ο μπαμπάκας μου.

Με την μητέρα τι θα κάνω πως θα ζήσει χωρίς τον άνθρωπο της, ήταν μαζί από τα 17 τους, ήταν μια ζωή.

Πώς να σηκώσω πάλι στα πόδια την οικογένεια μου, πως θα βοηθήσω στον αδερφό μου; Πως θα πω στο μικρό μου γιο, ότι ο αξιολάτρευτος και αγαπημένος του παππούς δεν ξανά έρθει για να παίξουν, να πάνε για μπάνιο και δεν θα του ξανά πάρει γλυκά και αυτοκινητάκια, δεν έχω λόγια, δεν ξέρω πώς να του πω ότι πια δεν είναι μαζί μας …

Κόντεψα να μη σε αναγνωρίσω μπαμπά μου, είχε παραμορφωθεί το πρόσωπο σου και το σώμα σου αλλά ήμουν εκεί πατέρα δίπλα σου, σου κράταγα το χέρι μέχρι να ξεψυχήσεις μέχρι που σταμάτησε η καρδιά σου, ήμουν εκεί μπαμπά. Είμασταν όλοι εκεί κοντά σου.

Από το νοσοκομείο φύγαμε μόνο με τα παπούτσια σου στο χέρι , σε αγκαλιάσαμε αλλά εσύ δεν μπόρεσες.

Αυτό που έγραψα θα αλλάξει τον κόσμο; Θα το κάνει πιο φιλότιμο και πιο καλόκαρδο; Δεν νομίζω αλλά θα το ευχηθώ.

Μπαμπά μου σε αγαπάω τόσο πολύ».

Το χρονικό

Οι δύο άντρες εργάζονταν σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, το θύμα ως εργάτης και ο συνάδερφός του ως μάγειρας. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα φαίνονται να ξεκίνησαν όταν ο 51χρονος έκανε κάποια παρατήρηση στον 25χρονο συνάδερφό του, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Έπειτα από πάλη σώμα με σώμα και οι δυο γλίστρησαν κι έπεσαν από σκάλα, με συνέπεια ο υπάλληλος συντήρησης να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κι ο μάγειρας να φέρει κάποια ελαφρά επιφανειακά τραύματα.

Ο τελευταίος συνελήφθη και κατηγορείται πλέον για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.