Το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ εξελίσσεται σε «σίριαλ», καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα, NBA Central, στην περίπτωση του έχει μπει «σφήνα» νέα ομάδα.

Ο λόγος για τους Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, εξετάζουν έντονα την περίπτωση του Γιάννη, καθώς κάθε μέρα που περνάει όλο-ένα και μειώνονται οι πιθανότητες του να αποκτήσουν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο άσος των Μπλέιζερς φαίνεται να καταλήγει στους Τορόντο Ράπτορς, με την ομάδα του Πατ Ράιλι να μην μένει με τα χέρια σταυρωμένα και να ετοιμάζεται να ρίξει μια «βόμβα» μεγατόνων στην Ανατολική περιφέρεια αλλά και σε ολόκληρο το πρωτάθλημα με αυτή την κίνηση.

Δυσαρεστημένος στο Μιλγουόκι

Ο Γιάννης έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια του προς τους Μιλγουόκι Μπακς, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Η δήλωση του Αντετοκούνμπο πριν μερικές εβδομάδες «αν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με μένα είναι υπέροχο, αν όχι πρέπει να νικήσω» άναψε φωτιές στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με το όνομα του Γιάννη να «παίζει» σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια.

Αρκετοί ήταν οι «μνηστήρες» όλο αυτό το διάστημα, με τους Μπλέιζερς, τους Γουόριορς και τους Λέικερς να είναι μεταξύ άλλων οι ομάδες που ακούστηκαν πιο έντονα για τον Έλληνα σούπερ-σταρ.