Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, μέλη του πληρώματος μιλούν μεταξύ τους σε μια προσπάθεια απ’ ό,τι φαίνεται να προλάβουν να «κουκουλώσουν» το έγκλημα που έχει μόλις συμβεί.

«Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε» λέει κάποιος απ’ το πλήρωμα.

«Και εδώ, σε κανέναν παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει; Σε κανέναν» συμπληρώνει κάποιος άλλος.

Να σημειωθεί ότι έχει μόλις πεθάνει ένας άνθρωπος, τον οποίο μέλη του πληρώματος έσπρωξαν στη θάλασσα και το… άγχος των συγκεκριμένων, όπως φαίνεται από τους νέους διαλόγους, που φέρνει στο φως το «Πρωινό», είναι να μη μαθευτεί τι έγινε, να τηρηθεί η ομερτά.

Ευτυχώς, τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από επιβάτες, απέδειξαν ότι ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη, δεν ήταν ατύχημα, όπως είχε αναφερθεί αρχικά αλλά ένα έγκλημα που κάποιοι θέλησαν να κουκουλώσουν.

Δείτε τους διαλόγους μετά το 3ο λεπτό.

«Νόμιζα ότι ήταν μαύρος, Πακιστανός και δεν είχε εισιτήριο» – Σοκαριστικοί διάλογοι

Ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon που έφερε στο φως το «Live News» αποκάλυψε και το κίνητρο πίσω από τη μοιραία απώθηση του υπάρχου στον 36χρονο που του στοίχισε τη ζωή.

«Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός, γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω – γύρω» ακούγεται να λέει και συνεχίζει: «Μα δεν μας έδειξε κανένα εισιτήριο. Εμένα το μόνο που μου είπε ήταν «εγώ θα ταξιδέψω»».

«Δεν είχα καμία πρόθεση να χάσει ο Αντώνης τη ζωή του», λέει ο ύπαρχος

Ο ύπαρχος που βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία του Αντώνη μίλησε στην εκπομπή «Live News»για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, δηλώνοντας ότι έχει μετανιώσει για όσα έγιναν:

«Eίμαι ειλικρινά συντετριμμένος για την εξέλιξη του γεγονότος στον καταπέλτη του πλοίου στο οποίο εργαζόμουν. Νιώθω πραγματικά θλίψη έχοντας αντιληφθεί πλήρως ότι ένας νέος άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κανένα σκοπό και καμία πρόθεση να χάσει ο άνθρωπος αυτός τη ζωή του», υποστήριξε ο ύπαρχος του Blue Horizon.

«Δυστυχώς, όμως, το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Νιώθω ότι εάν το πλοίο δεν ξεκινούσε στην κίνηση του και ο καταπέλτης παρέμενε στον ντόκο, ο Αντώνης σήμερα θα ζούσε και εγώ δεν θα αντιμετώπιζα ότι αντιμετωπίζω τώρα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να προβλέψω τη συγκεκριμένη εξέλιξη», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Ελπίζω κάποια στιγμή εμπράκτως να δηλώσω τη μεταμέλεια στην οικογένεια. Δεν θέλω τα παιδιά μου να αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός δολοφόνου».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά τις πολύωρες απολογίες των συνολικά τεσσάρων συλληφθέντων για την υπόθεση, αποφάσισαν την προφυλάκιση του πλοιάρχου και του ύπαρχου του Blue Horizon για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Αντίθετα ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς την ποινική μεταχείριση του υποπλοιάρχου και του λοστρόμου οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.