Ανέμελες διακοπές για την Άννα Βίσση, η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην όμορφη Κέρκυρα.

Πριν λίγες ημέρες την είδαμε να ποζάρει στους Παξούς με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ενώ νωρίτερα ήταν στο Αιγαίο με την κόρη της Σοφία και τα δύο αγαπημένα της εγγόνια.

Ο τελευταίος σταθμός των διακοπών της ήταν στην Κέρκυρα, όπου ο φακός τη συνέλαβε να σερβίρει παγωτά σε τουρίστες σε κεντρική gelateria. Το βίντεο έγινε «ανάρπαστο στο Tik Tok από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας.»

@annavissiofficial Όσο έχω… χωνί!!! 🍦 @lorettoCorfu #annavissiofficial #tiktok #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Τα επόμενα καλλιτεχνικά σχέδια της

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση θα βρεθεί στη σκηνή του κατάμεστου Ηρώδειου για να γιορτάσει 50 χρόνια μουσικής καριέρας στην πρώτη γραμμή τη δημοσιότητας. Θα ακολουθήσει μια ακόμα συναυλία στο τέλος του μήνα στη Λάρνακα, στην Κύπρο, και, αν το επιτρέψει το πρόγραμμα, μια δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο για όσους δεν πρόλαβαν – η πρώτη έγινε sold-out σε χρόνο ρεκόρ.

 Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Η σταρ, που τα τελευταία χρόνια έφτιαξε τη φωλιά της στο Hotel Ερμού, πείσθηκε να μετακομίσει σε μεγαλύτερο χώρο, στο παλιό BOX, που θα μετονομαστεί. Κι αυτό επειδή το Hotel Ερμού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στη ζήτηση από το κοινό.