Η κυριαρχία της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ της έφερε την νίκη με ανατροπή στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα κροατικά ΜΜΕ αναγνώρισαν την ανωτερότητα της ΑΕΚ στον δεύτερο 45λεπτο και τόνισαν πως αν δεν υπήρχε ο Λιβάκοβιτς το ζήτημα της πρόκρισης θα είχε λυθεί από χθες.

Αναλυτικά οι τίτλοι από τα κροατικά ΜΜΕ:

24sata: Οι Έλληνες έχουν το πλεονέκτημα στην Αθήνα: Σε δύσκολη θέση η Ντιναμό… Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΑΕΚ, ο Μπίστσαν πρέπει να προβληματιστεί έντονα για την εικόνα του β’ μέρους.

Slobodnadalmacija: Σοκ στο Maksimir: Η ΑΕΚ σκόραρε στο τελευταίο λεπτό, οι Μπλε βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Jutarnji: Οι Έλληνες συγκλόνισαν στο Μαξιμίρ με ανατροπή στο 90?, οι Μπλε με την πλάτη στον τοίχο στην Αθήνα. Έντονη πίεση για τον Ιγκόρ Μπίστσαν.

Ιndex: Σοκ στο Μάξιμιρ, η ΑΕΚ πήρε το τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης με γκολ στο 90?.

Sportnet: Η Ντινάμο κατέρρευσε και η ΑΕΚ πήρε τεράστιο προβάδισμα πόκρισης μέσα στο Μάξιμιρ.

Sportske: Η ΑΕΚ… φίμωσε τη Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ, σε ματς με θλιβερή κατάληξη για τους Μπλε.

Sportcom: Δράμα… Η Ντινάμο «εξαφανίστηκε» από το γήπεδο στο β’ ημίχρονο και η ΑΕΚ πήρε μεγάλο προβάδισμα. Χάρη στον Λιβάκοβιτς η Ντινάμο έχει κάποιες ελπίδες.

Germanijak: Η Ντινάμο έπαιξε ένα πολύ καλό ημίχρονο, μετά βυθίστηκε ανεξήγητα. Οι Μπλε χρειάζονται ένα θαύμα για να περάσουν.

Vecernji: Η Ντιναμό κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ σόκαρε τους Μπλε στο Μαξιμίρ (1:2)