Όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται όταν είδαν στις εικόνες και τις φωτογραφίες να παραβρίσκεται στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, τους αρμόδιους υπουργούς, τον πρόεδρο της UΕΦΑ και τους ιδιοκτήτες των 4 μεγάλων ΠΑΕ της χώρας ένα άγνωστο, μη θεσμικό πρόσωπο.

Τα τηλέφωνα του Μαξίμου πήραν φωτιά για να μάθουν οι δημοσιογράφοι ποιος είναι ο παράγοντας που συμμετείχε στην σύσκεψη και δεν είχε ανακοινωθεί, αφού καθόταν από την πλευρά των BIG4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη φωτογραφία από τη σύσκεψη στο Mέγαρο Μαξίμου, στην αριστερή πλευρά, ο «μη παράγοντας» επισκιάζει τον κ. Μελισσανίδη, πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Tον κρύβει από το πλάνο, καθώς στην αριστερή πλευρά κάθονται κατά σειρά στα δεξιά του κ. Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Δημήτρης Μελισσανίδης. Και εκεί θα έπρεπε να τελειώνουν οι συμμετέχοντες από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ποιός επισκιάζει τον κ. Μελισσανίδη και βρίσκεται δίπλα του;

Ο Κοσμάς…

Ανατρέχοντας στο site της ΑΕΚ τον εντοπίζει κανείς.

Είναι μεταφραστής του κ. Μελισσανίδη. Και κάθισε δίπλα του για να του μεταφράζει και να τον μεταφράζει. Έτσι, η σύσκεψη κράτησε λίγο παραπάνω λόγω… μεταφραστικών.

Τώρα αν ο πρόεδρος της ΑΕΚ χάθηκε στη μετάφραση δεν έγινε γνωστό. Το ζήτημα είναι αν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να θεωρεί τσιφλίκι του το ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ.