Στη νέα της ανάρτηση λοιπόν η Emma Heming Willis δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μιλάει από το κάθισμα του αυτοκινήτου της, ενώ επιστρέφει από μια πεζοπορία: «Ζητάω από τους φροντιστές να μου στείλουν φωτογραφίες γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, που μπορεί να γίνουν, για εμένα, ζοφερές».

Μπρους Γουίλις: Οι συγκλονιστικές σημειώσεις της κόρης του για την άνοια

Οι καθημερινές δυσκολίες της οικογένειας

Όπως πρόσθεσε, τα στιγμιότυπα που επιλέξει να μοιραστεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποκαλύπτουν όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητάς της: «Δίνω την εντύπωση ότι ζω την καλύτερή μου ζωή, αλλά πρέπει να προσπαθώ συνειδητά, καθημερινά, για να το κάνω, για εμένα και τα δύο παιδιά μου. Και για τον Bruce, που δεν θα ήθελε να ζω διαφορετικά. Δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι είμαι καλά. Γιατί δεν είμαι. Αλλά πρέπει να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, για το καλό μου και για το καλό της οικογένειάς μου γιατί, και πάλι, αν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να φροντίσουμε και όποιον αγαπάμε».

Η ίδια μοιράστηκε στη συνέχεια μια μικρή συμβουλή που την έχει βοηθήσει: «Θα ήθελα από εσάς να ξεκλέψετε μια στιγμή από τη μέρα σας, που ξέρω ότι είναι γεμάτη στρες, που ξέρω ότι είναι δύσκολη, και να δείτε κάτι όμορφο».