Η 29χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα συγκλονίζει γράφοντας ένα προσωπικό δοκίμιο για τη Vogue αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες και μιλώντας για το πρόβλημα της άνοιας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός.

Έχω ελπίδες για τον πατέρα μου

«Στην αρχή νόμιζα ότι ο πατέρας μου είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα, αργότερα αυτή η μη ανταπόκριση διευρύνθηκε και μερικές φορές την έπαιρνα προσωπικά. Είχε αποκτήσει δύο μωρά με τη μητριά μου, την Έμμα Χέμινγκ και νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα» γράφει η Ταλούλα Γουίλις.

«Αν και αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, ο εφηβικός μου εγκέφαλος βασανίστηκε από κάποια ερωτηματικά: Δεν είμαι αρκετά όμορφη για την μητέρα μου, δεν είμαι αρκετά ενδιαφέρουσα για τον πατέρα μου» «Ενώ εγώ ήμουν τυλιγμένη στη δυσμορφία του σώματός του, επιδεικνύοντάς το στο Instagram, ο πατέρας μου πάλευε σιωπηλά» γράφει η Ταλούλα. «Διεξήχθησαν όλα τα είδη των γνωστικών τεστ, αλλά δεν είχαμε ακόμη ακρωνύμιο» προσθέτει.

«Θεωρώ ότι προσπαθώ να καταγράψω, να δημιουργήσω ένα αρχείο για την ημέρα που δεν θα είναι εκεί για να μου θυμίζει εκείνον και εμάς» γράφει.

Εξακολουθεί να ξέρει ποια είμαι

Η Ταλούλα λέει ότι η άνοια του πατέρα της «ευτυχώς δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του», αποκαλύπτοντας πως ο Μπρους Γουίλις «εξακολουθεί να ξέρει ποια είμαι», σημειώνοντας ότι «φωτίζεται το πρόσωπό του κάθε φορά που μπαίνω στο δωμάτιο. Ξέρει πάντα ποια είμαι, είτε είναι σε καλή είτε σε κακή μέρα» αναφέρει.

«Συνεχίζω να εναλλάσσω το παρόν και το παρελθόν όταν μιλάω για τον Μπρους: είναι, ήταν, είναι, ήταν. Αυτό συμβαίνει επειδή έχω ελπίδες για τον πατέρα μου, τις οποίες διστάζω να αφήσω πίσω μου. Πάντα αναγνώριζα στοιχεία της προσωπικότητάς του σε μένα και ξέρω ότι θα ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, αν υπήρχε περισσότερος χρόνος».